Petje af!

Samantha Steenwijk is 22 kilo lichter

9 december 2021 15:44 | amusement | Door Merlin Everts

© ANP/Robin van Lonkhuijsen
Samantha Steenwijk is de afgelopen tijd flink afgevallen, de zangeres vertelt in een interview met RTL Boulevard dat zij maar liefst 22 kilo kwijt is, omdat ze niet meer lekker in haar lijf zat.

De kilo’s vlogen er af toen Samantha kleinere porties ging eten en meer ging sporten. In het interview vertelt ze: “Ik deed nooit aan sport en heb nog steeds een hekel aan sporten, maar ik heb mijn sport gevonden in mijn paard.” De zangeres, die grote bekendheid opdeed door het programma Beste zangers en Bloed, zweet en tranen, is met haar paard aan het trainen voor een grote dressuurshow. 

Samantha Steenwijk

Ze geniet erg van alle complimenten die ze over haar nieuwe figuur krijgt en ook op sociale media zien haar fans het. Fan Marieke reageert op een Sinterklaas-kiekje die de zangeres dit weekend deelde en waarop haar nieuwe uiterlijk goed zichtbaar is: “Jeetje mina hoe ben je zo snel zo slank geworden!?? Knap zeg!”.

Het enige nadeel aan het verliezen van de kilo’s is volgens Samantha zelf dat ze een geheel nieuwe garderobe heeft aan moeten schaffen, al vertelt ze dit met een grote glimlach.  

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Samantha Steenwijk (@samanthasteenwijk)

Meer over