Perfecte K3?

Samantha Steenwijk 'weet' al wie in K3 komt

26 november 2021 10:24 | amusement | Door Ingelise De Vries

© ANP
De finale is pas morgen, maar Samantha Steenwijk weet al wie K2 Zoekt K3 gaat winnen. Op Instagram post ze dat er gewoon weer 'een Blonde, Hollandse' in de meidengroep zit.

Jurylid Samantha Steenwijk postte op Insta een foto waarop ze samen met Hanne Verbruggen en Marthe De Pillecyn staat. Alle drie gehuld in een schitterende glitteroutfit.

"Nou we zijn er uit hoor, het wordt toch weer een 'Blonde, Hollandse'!!!! 🤪", grapt de zangeres. "Spannend weekend voor de boeg, morgen de halve finale en zaterdag de LIVE finale van ‘K2 Zoekt K3’ op SBS6 en VTM". 

Samantha Steenwijk in K3

Mensen reageren lachend en vol lof. Sommigen vinden het een goed idee als Samantha zich bij het trio voegt. "Jij had auditie moeten doen, dit is echt perfecte K3", schrijft iemand.

Finale K2 Zoekt K3

Tot zover het grapje. Het lijkt er gewoon op dat zaterdag iemand anders als derde lid aan de groep toegevoegd wordt. Amy, Celester, Julia en Diede zijn nog in de race, Marthe kan niet bij de finale zijn vanwege een coronabesmetting. Ex-K3-lid Klaasje neemt haar plek in de jury in.

Meer over