SBS 6 blaast De Nationale Tweelingtest nieuw leven in

De Nationale Tweelingtest keert na tien jaar afwezigheid weer terug op de buis. SBS 6 gaat in het programma op zoek naar de perfecte tweeling.

Kees Tol en Kim-Lian van der Meij presenteren een splinternieuw seizoen van De Nationale Tweelingtest. In het programma wordt er gezocht naar eeneiige tweelingen die het meest op elkaar lijken qua uiterlijk, karakter, IQ, EQ en gedrag.

De Nationale Tweelingtest 

De Nationale Tweelingtest wordt uitgevoerd middels populair wetenschappelijke tests en grote opdrachten op locatie. ”Zijn ze allebei even bang (of niet) voor bepaalde dingen? Is hun motoriek hetzelfde als ze dansen? Hebben ze dezelfde geur? Ook de omgeving van de tweelingen wordt getest: hebben ze op het werk bijvoorbeeld door dat ze niet met hun collega, maar zijn broer/zus te maken hebben?”, meldt SBS 6.

TROS 

De Nationale Tweelingtest werd in 2005 al eens door de TROS uitgezonden. Caroline Tensen nam de presentatie destijds voor haar rekening. 

Kees Tol is in ieder geval dolblij dat hij De Nationale Tweelingtest aan elkaar mag praten. Presenteren is voor de Holland's Beste Bloemstylist-presentator altijd een droom geweest.

Reageren