SBS zoekt beste dronepiloot

30 juni 2017 14:28 | amusement | Door Televizier

SBS heeft een nieuwe talentenjacht in het leven geroepen: Drone masters. In negen afleveringen gaan bekende Nederlanders de strijd met elkaar aan. Wie wordt de beste bekende dronepiloot van ons land?

Op de Nederlandse televisie stikt het de afgelopen jaren van de talentenjachten. Van de beste zanger tot de beste bloemstylist: vrijwel alles is de revue al eens gepasseerd. Althans, dat dacht men. SBS komt met de splinternieuwe talentenjacht Drone masters, waarin wordt gezocht naar de beste dronepiloot.

BN'ers

Mocht je regelmatig een drone besturen, dan is het helaas niet mogelijk om aan de show deel te nemen. Alleen BN’ers maken kans op de titel ‘drone master’. Wie er precies aan de talentenjacht deelnemen is nog niet bekend. We weten wel wat ze gaan doen.

Drone Masters

In Drone masters demonstreren de deelnemende BN’ers hun vliegkunsten op de meest uiteenlopende manieren. Denk hierbij niet alleen aan snelheid, maar ook het maken van de mooiste beelden. Een jury bepaalt uiteindelijk wie er met de prijs vandoor gaat.

Coen Swijnenberg

Mocht Coen Swijnenberg zich kandidaat stellen, dan is er een goede kans dat hij de uiteindelijke winnaar wordt. De radio-dj is fervent dronepiloot en won al een een award met een video die hij met zijn drone in Sri Lanka maakte. De video zie je hieronder.Drone masters verschijnt volgend tv-seizoen op televisie.

Meer over