'Kippenvel'

Secret Duets-kijkers lovend over 'secret' duetpartner Dave von Raven

14 januari 2022 13:47 | amusement | Door Judith Regeling

© Still RTL

Dave von Raven gooide de afgelopen twee weken al hoge ogen in Secret Duets, en dat was in deze derde aflevering niet anders. De zanger van The Kik kreeg namelijk een bijzondere en onverwachte duetpartner, die de kijkers massaal in hun hart sloten.

De vier panelleden van deze week - Gerard Joling, Samantha Steenwijk, Shirma Rouse en Dave von Raven - kregen in deze nieuwste aflevering van Secret Duets opnieuw de lastige taak om een duet te zingen met een mysterieuze bekende gast achter een muur.

Dave von Raven

Dave von Raven trad daarom op met het Franse nummer Une Belle Histoire van Michel Fugain, maar: met wie? Na het eerste fragment bleef het nog vrij vaag, maar gelukkig ging er in de tweede ronde al snel een belletje bij hem rinkelen. "Na het eerste rondje hoorde ik iets bekends, maar in de tweede ronde wist ik het zeker", bracht hij met een lach van oor tot oor uit. "Lenny Kuhr natuurlijk." 

Lenny Kuhr

Het was voor het eerst dat deze twee sterren een podium deelden, maar als het aan de kijkers ligt, was dat zeker niet voor het laatst. "Wat is dit duet tussen Dave en Lenny goed", wordt er op Twitter gezegd. "Kippenvel", vult een andere kijker aan.

Lees hieronder meer opmerkingen.

Meer over