'Breng het uit'

Secret Duets-kijkers onder de indruk van duet Soy Kroon en Sita Vermeulen

19 april 2024 08:57 | amusement | Door Judith Regeling

© Videoland
Dat Soy Kroon kan zingen, weten we onder meer door The Passion en zijn optreden bij Tijd voor MAX allang. Toch is het hem ook deze week weer gelukt om indruk te maken.

Zijn Secret Duets-duet met Sita kan rekenen op heel wat positieve commentaren.

Lees ook: Soy Kroon maakt indruk met optreden bij Tijd voor MAX 

Secret Duets

Soy Kroon waagde zich donderdag in Secret Duets aan het prachtige duet Wat Wil Je van Mij van Metejoor en Hannah Mae. Alleen terwijl hij probeerde alle noten te raken, moest hij ondertussen ook nog eens goed luisteren om erachter te komen met wie hij nu eigenlijk stond te zingen. En dat bleek moeilijker dan gedacht. "Ik heb geen idee. Sta ik te zingen met Lisa?" vroeg Soy zich dan ook vertwijfelend af.

Hij bleek met die suggestie aardig dichtbij te zitten. Het was alleen niet Lisa, maar voormalig K-otic-zangeres Sita Vermeulen met wie hij dit duet zong. 

Complimenten

Ondanks dat Soy Kroon er dus niet in slaagde om te raden met wie hij zong, kunnen zowel Sita als hij wel rekenen op de steun van de kijkers. Zij geven op zowel X als Instagram massaal aan dat ze dit duet zouden moeten uitbrengen. "Als Soy en Sita samen in een musical zouden spelen, koop ik direct een kaartje. Wat een chemie en wat passen de stemmen goed bij elkaar", klinkt het online.

Benieuwd of de kijkers gelijk hebben? Je hoort het optreden hier.

Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door SITA (@sitavermeulen)

Secret Duets is iedere donderdag vanaf 20:30 uur te zien op RTL4.

Meer over