Hoogtepunt

Seksuoloog Eveline Stallaart maakt veel los in Vandaag Inside

29 april 2023 11:02 | amusement | Door Faye Heijnis

© Screenshot Vandaag Inside (SBS6)
Niet geïnteresseerd in details over het (destijdse) seksleven van Johan Derksen? Kijkers van Vandaag Inside ontkwamen er vrijdagavond niet aan. Seksuoloog Eveline Stallaart streek neer in de extra lange uitzending en had de heren nog het een en ander te leren.

Eveline, die bekend is van Married at First Sight, ging onder meer in op de bevinding dat veel 75-plussers een actiever seksleven hebben dan veel jongeren. "Ik had vroeger een dodelijk wapen, maar eh...", ontkrachtte Johan dat voor zichzelf. Maar, zei De Snor wel: "Ik denk ook dat we wat creatiever zijn, meer ervaring." 

Eveline Stallaart in Vandaag Inside 

In de loop van het gesprek bleek dat Johan niet op de hoogte was van de term 'vanilleseks' en ook nieuwsgierig was naar tips om als man de vrijpartij langer vol te houden. René van der Gijp gierde vooral wat af, maar uitte wel zijn grote verbazing over het gegeven dat het voor een vrouw gemiddeld twintig minuten kan duren om tot een hoogtepunt te komen. "Nee joh!", riep hij uit. Hélène Hendriks beaamde die tijdspanne: "Ja, ik denk het wel." 

Je kunt het gesprek hieronder terugkijken.

Meer over