Nieuwe tv-klus

Shelly Sterk en Carolien Karthaus-Spoor binnenkort te zien in The Interior Project: VIPS

28 maart 2023 10:49 | amusement | Door Judith Regeling

© William Rutten
Carolien Karthaus-Spoor en Shelly Sterk mogen hun acteer- en presentatieklusjes even laten voor wat ze zijn. In het nieuwe programma The Interior Project: VIPS storten ze zich samen met vier andere BN'ers op één van de grootste passies in hun leven: interieur design. 

The Interior Project: VIPS is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

The Interior Project: VIPS

In dit nieuwe programma krijgen zes BN'ers wekelijks een nieuwe opdracht. Hiervoor moeten ze in slechts twee dagen een ruimte als een gedateerde vakantiebungalow, een kleine jongerenstudio of een leegstaand kantoorpand helemaal restylen - zonder daarbij hun eigen signature en de wensen van hun opdrachtgever uit het oog te verliezen. Vervolgens is het aan co-host en jurylid Leco van Zadelhoff, die stiekem een pro-amateur is op dit gebied, en een wisselend interieurexpert om te bepalen wie dat het beste en het minst heeft gedaan. Wekelijks zal één iemand het programma moeten verlaten.

Carolien Karthaus-Spoor 

Waar dit bovenstaande eerder al was onthuld, is nu ook duidelijk welke BN'ers deze nieuwe strijd aandurven. Naast actrice Carolien Karthaus-Spoor en presentatrice Shelly Sterk zijn namelijk ook YouTuber en acteur Défano Holwijn, professioneel danseres Euvgenia Parakhina, acteur Géza Weisz en zangeres Ruth Jacott te zien. Zij worden bijgestaan door jurylid en bedenker Leco van Zadelhoff en presentator Edson da Graça

Edson da Graça

Die laatste is enorm verheugd dat RTL hem dit programma gunt. "Momenteel zit ik zelf middenin een verbouwing en wat ben ik blij dat ik dit programma mag presenteren, want het heeft me onwijs veel geleerd", aldus Edson da Graça. "Eigenlijk ben ik een leek op het gebied van interieur en ik ga altijd graag voor de veilige optie: gebroken wit. Maar dankzij alle inspiratie en kennis van onze deelnemers en Leco, durf ik het nu toch wat spannender aan te pakken."

The Interior Project: VIPS is vanaf dinsdag 11 april wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Meer over