Smaakpupillen nieuw kinderprogramma 24Kitchen

5 Augustus 2014 15:51 | amusement | Door Televizier

© 24Kitchen

Presentator Hugo Kennis gaat in het nieuwe tv-seizoen aan de slag voor 24Kitchen. Vanaf 1 september is hij het gezicht van de serie Smaakpupillen, waarin kinderen zelf leren koken.

Hugo Kennis gaat in twintig afleveringen samen met kinderen tussen de zes en twaalf jaar aan de slag om volwaardige recepten voor het hele gezin te bereiden.

Smaakpupillen

Hugo heeft zin in zijn nieuwe presentatieklus. “Met Smaakpupillen probeer ik kinderen enthousiast te maken om te leren koken. Tegenwoordig weten ze vaak niet hoe een bepaald product op de markt eruit ziet en waar het vandaan komt. Ik neem ze mee naar de markt, waar ze uitgebreide informatie over de producten krijgen”, aldus de 28-jarige presentator.

Bijzonder verhaal

De deelnemers hebben allemaal een speciale reden waarom ze hun ouders of familie willen verrassen met een zelfgemaakt gerecht. Zo wil de 10-jarige Tamara voor haar opa zijn lievelingsgerecht maken. Opa heeft net twee operaties achter de rug en zij wil hem graag verwennen met witlof met ham en kaas uit de oven, een gehaktbal en aardappelpuree.

Hugo Kennis

Hugo Kennis deed al tv-ervaring op in een reisprogramma voor Gogo Tours dat wordt uitgezonden op Xite. Ook speelde Hugo in diverse musicals, waaronder Spanga's Live.

In een ander nieuw programma verbreedt 24Kitchen de culinaire horizon van boeren.

Meer over