Er zijn plannen...

Soy Kroon verklapt doorstart Costa! de serie

8 oktober 2022 09:27 | amusement | Door Jef Willemsen

© Screenshot NPO 1
Er lijkt een reboot van de zonnige strandreeks Costa! op komst. Acteur Soy Kroon liet weten dat er gesproken wordt over een mogelijke doorstart.

Soy schoof aan bij Khalid & Sophie om samen met Georgina Verbaan als 'duo van dienst' de dag te bespreken. Uiteraard kwam ook het winnen van de Televizier-Ster Talent aan bod.

Costa!!

Presentatrice Sophie Hilbrand nam de indrukwekkende lijst met projecten door waar Kroon het afgelopen jaar aan gewerkt heeft, waaronder ook Costa!! Dat was een mooi linkje naar Georgina die haar filmdebuut maakte met de allereerste Costa!

Scoop

Daarop liet Soy zich subtiel ontvallen: "Ja, we gaan misschien weer een serie maken." Hilbrand meende een scoop te pakken te hebben en vroeg aan Verbaan of ze weer mee zou doen: "Jeetje! Ik weet het niet? Nou, tis wel gezellig. Er zitten leuke mensen in zag ik. Ik vond de nieuwe film heel leuk."

Serie

Costa! de Serie werd in 2001 gelanceerd na het succes van de film en vertelde het verhaal van de jonge Nederlandse proppers in het Spaanse Salou. Naast Georgina Verbaan hadden acteurs als Kurt Rogiers, Froukje de Both, Bas Muijs en wijlen John Wijdenbosch rollen. De reeks hield het vier seizoenen vol en eindigde in 2005. 

Meer over