Nog een keer

Dit is de startdatum van het extra seizoen van Heel Holland Bakt

28 juli 2021 09:22 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© Elvin Boer

Heel Holland Bakt krijgt een extra seizoen op NPO1 en de startdatum is bekend. Omroep MAX komt ons na de zomer tegemoet met André van Duin, Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

Momenteel is de Engelse variant The Great British Bake Off op donderdag te zien op NPO1, maar ook Heel Holland Baktstaat in de starthouding. Het moet een All Stars-seizoen worden met oud-winnaars van het populaire programma.

Jubileum

Heel Holland Bakt heeft inmiddels tien jaar televisie achter de rug en om dat jubileum te vieren, komt Omroep MAX met een jubileumeditie. “Er komt een speciale serie. Het programma bestaat dan tien jaar, dus de beste bakkers van de afgelopen jaren komen dan langs”, verklapte presentator André van Duin eerder dit jaar in TroostTV.

Winnaars 

Daarop voortbordurend lijkt het dus zo te zijn dat Rutger, Menno, Sarena, Annemarie, Hans, Anna, Anouk en Elizabeth zich nog een keer in de tent melden voor een reeks van Heel Holland Bakt. Zij wonnen allen één van de eerste tien edities van het Omroep MAX-programma.

Heel Holland Bakt Nog Een Keer, zoals het programma staat beschreven in het uitzendschema, is vanaf zondag 5 september om 20:30 uur te zien op NPO 1.

Meer over