Stembussen open

Stem nu voor de Guidinc. Streaming Video Awards 2020!

20 Oktober 2020 10:43 | amusement | Door Irma Tomas

© Guidinc Streaming Video Awards
Hebben jullie zin in een verkiezing? Ja natuurlijk! Dan is het maar goed dat Guidinc. de allereerste Guidinc. Streaming Video Awards organiseert. En je kunt vanaf nu stemmen. 

Stem nu, klik hier!

De Guidinc. Awards zijn publieksprijzen dus iedereen die weleens naar een streamingdienst zoals Netflix, Videoland of Amazon Prime Video kijkt, is van harte uitgenodigd om zijn of haar favoriet naar de overwinning te helpen.

Categorieën

Jullie mogen je mening laten horen in zes categorieën: beste serie, beste ‘original’ film, beste documentaire en favoriete streamingdienst van het afgelopen jaar. Er is ook een categorie voor je favoriete koppel uit een serie of film en onze eigen lievelingscategorie: beste serie-quote aller tijden. En of dit allemaal nog niet leuk genoeg is, kun je ook nog fantastische prijzen winnen zoals een hele dure soundbar voor je televisie. 

Stem nu, klik hier!

26 november

Stemmen kan tot en met 17 november. Daarna maken we de drie favorieten van iedere categorie bekend. En zet 26 november ook maar alvast groot in je agenda, want dan wordt in een online uitzending bekendgemaakt wie de winnaars zijn van de eerste Guidinc. Streaming Video Awards.

Meer over