En Reese Witherspoon

Steve Carrell terug op televisie met Jennifer Aniston

24 Oktober 2018 13:37 | amusement | Door Televizier

© ANP
Hoewel Steve Carrell talloze filmrollen op zijn cv heeft staan, is hij nog steeds erg bekend vanwege zijn rol als Michaell Scott in de serie The Office. Jaren later is zijn terugkeer naar televisie een feit: hij heeft de hoofdrol gescoord in een dramaserie van Apple TV.

Zijn collega's zijn niet de minste: ook Jennifer Aniston en Reese Witherspoon hebben een prominente rol. De opnamen beginnen volgende week in Los Angeles. 

Ochtendshow

In de serie nemen we een kijkje achter de schermen van een populair ochtendprogramma. Het verhaal is gebaseerd op het boek van Top of the Morning van Brian Stelter uit 2013. Carrell zou de rol krijgen van Mitch Kessler, de presentator van de talkshow die het moeilijk heeft met de veranderende tijden in de mediawereld. 

Jennifer Aniston

Het is voor het eerst sinds lange tijd dat Carrell zich aan een televisieserie bindt na zijn vertrek uit The Office in 2011. Sindsdien schitterde hij op het witte doek in films als Foxcatcher en The Big Short. Dat geldt ook voor zijn collega Jennifer Aniston: voor haar is dit het eerste grote televisieproject na de komedieserie Friends.

Het is nog niet bekend wanneer zowel de serie als Apple TV van start gaan. 

Meer over