Fles wijn

Steven Kazàn krijgt lachers op zijn hand met 'mislukte goocheltruc'

14 april 2021 10:37 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© RTL/Beau
Steven Kazàn was dinsdagavond te gast bij Beau en toen hij de show mocht afsluiten met een goocheltruc, ging het faliekant mis. Althans, dat deed de zoon van Hans voorkomen. En juist dat zorgde voor veel verbazing en hilariteit.

Goochelaar Steven Kazàn wilde een glas en een fles wijn van plek laten wisselen, maar toen het moment suprême daar was, ging het mis. Er kwam namelijk een extra wijnfles tevoorschijn. Steven was even uit het veld geslagen, maar na tussenkomst van zijn vrouw herpakte hij zich weer. EN eigenlijk begon de goocheltruc toen pas echt.

Wijnflessen

Steven liet het glas en de wijnfles daarna met succes van plek wisselen, maar telkens kwam er een nieuwe fles wijn tevoorschijn. Presentator Beau van Erven Dorens en zijn tafelgasten konden uiteindelijk niet geloven dat er een doos wijn op de bar stond, waar juist met één fles was begonnen.

Magic-comedy-hoek

Steven deed onlangs mee aan De Verraders op RTL4, maar de smaakmaker van het amusementsprogramma moest recent het programma verlaten. De goochelaar heeft de smaak van televisie wel te pakken, want hij is bezig met een eigen programma dat in de magic-comedy-hoek zit. Wij kunnen niet wachten!

 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Steven Kazàn (@stevenkazan)

Meer over