Studente Yvonne verbijstert Humberto, Art en Victor bij RTL Late Night

Art Rooijakkers en Victor Mids waren bij RTL Late Night om Het Beste Brein van Nederland te promoten. Daar troffen ze onverwachts een mogelijke winnaar.

Art en Victor zijn de gezichten van de nieuwe AVROTROS spelshow Het Beste Brein van Nederland. Hierin draait het vooral om observatievermogens, een scherp verstand en boerenslimheid.

Humberto in de knoop

Bij RTL Late Night lieten ze wat voorbeeldvragen zien. Victor, illusionist én arts, gaf uitleg bij de pittige vragen waar presentator Humberto Tan weinig van bakte. Hij kreeg hulp uit onverwachte hoek toen hij het publiek om raad vroeg en daar Yvonne vond die alle antwoorden feilloos wist op te lepelen.

Yvonne mag meedoen

De verbaasde Humberto haalde de wat verlegen studente communicatie naar voren zodat ze als zijn "hulplijn" kon dienen bij de laatste vragen. Ook die wist ze moeiteloos te beantwoorden, reden voor Tan om te regelen dat de 18-jarige mee mocht doen aan Het Beste Brein van Nederland. Om haar alvast wat extra tv-ervaring te geven, liet hij haar zelfs de uitzending afkondigen.

Twitter is fan

Op Twitter werd met verbazing en genoegen gereageerd op de spontane actie van Humberto.

Reageren