Studio 100 laat nieuwe K3 oude hits opnieuw inzingen

23 november 2015 11:07 | amusement | Door Televizier

© Screenshot SBS 6

De nieuwe K3 heeft niet stilgezeten: Hanne, Klaasje en Marthe hebben hun eerste plaat al opgenomen. 10.000 luchtballonnen wordt een dubbelcd met ook oude hits.

De albumopnames maakten deel uit van een drukke agenda: er waren ook fotoshoots, repetities voor de komende tour met de oude K3 en de videoclips moesten ook gedraaid worden.

10.000 luchtballonnen

De nieuwe cd, die 18 december uitkomt, bevat naast 12 nieuwe liedjes ook 12 K3-klassiekers die opnieuw zijn ingezongen door Hanne, Marthe en Klaasje. Ze hebben oude hits als MaMaSé en Kuma He in een nieuw jasje gestoken. Eerder deed Studio 100 iets soortgelijks door Josje Huisman de zangpartijen van scheidend K3-lid Kathleen Aerts te laten inzingen.

Drukke tijden

Ondanks de hectische periode gaat het goed met de nieuwe K3, zo liet een woordvoerster van Studio 100 weten. Afgelopen zondag waren ze in de studio om de puntjes op de i te zetten van hun nieuwe plaat: "Ze hebben onder andere sfeerelementen bij het nieuwe nummer Als het binnen regent ingezongen. De K3-meiden waren zeer goed voorbereid, gedroegen zich professioneel en hadden er duidelijk ook heel veel plezier in."

Meer over