'Studio Ronaldo' ergert kijkers mateloos

Het was de bedoeling dat de wedstrijd Portugal - IJsland nabesproken werd in Studio France, maar het leek meer 'Studio Ronaldo'. En dat viel niet in de smaak.

Het ging over alles behalve de gespeelde EK-wedstrijd in de uitzending van Studio France dinsdag 14 juni. Vijftien minuten lang ging het over de Portugees Cristiano Ronaldo.

Ronaldo

De gespeelde pot werd zelfs aangekondigd als 'de wedstrijd van Ronaldo' en dat terwijl hij toch tot twee keer toe niet wist te scoren. Daardoor ging Portugal er niet met de winst vandoor en eindigde de poulewedstrijd in 1-1.

Uiterlijk vertoon

Maar daar werd weinig over gezegd op de bank bij Henry Schut. Waar het dan wel over ging? Uiteraard over Ronaldo's kapsel, de vraag of hij homo is, zijn zoon die een groot mysterie is. De dikke auto's in zijn garage en zijn (gebrek aan) stijl.

Stijl

Of zoals Arno Kantelberg, hoofdredacteur van Esquire, zijn 'stijl' beschrijft: "Het is geen David Beckham. Beckham heeft echt smaak en dat heeft Ronaldo niet. Het is bij hem een combinatie van ijdelheid en een dikke portemonnee." 

Boulevard

Het feit dat een derde van de uitzending gevuld werd met de ijdeltuit leverde het programma heel wat commentaar op. Want waren de kijkers thuis nu naar RTL Boulevard aan het kijken of de analyse van de zojuist gespeelde voetbalwedstrijd?

Bekijk hier Studio Ronaldo (12.00 - 27.00 min.). Sorry we bedoelen natuurlijk Studio France.

 

Reageren