Merry Christmas

Superquiz Beat The Champions keert bijna terug op de buis

20 december 2021 13:47 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Liefhebbers van het quizprogramma Beat The Champions bleven al enige tijd in het ongewisse over de startdatum van het tweede seizoen, maar er is uitsluitsel! Als je op Tweede Kerstdag even niet bij je (schoon)familie wil zitten, biedt RTL4 uitkomst.

Het tweede seizoen van Beat The Champions, waarin quizliefhebbers de ultieme kans krijgen om solo te strijden tegen een team van vijf superquizzers en zo een geldbedrag te winnen, start op 26 december op RTL4. Chantal Janzen praat het geheel weer aan elkaar.

Tweede Kerstdag

Dat maakte Nynke de Jong, één van de experts, bekend op Twitter. ‘Ik zit alweer een paar dagen met deze mensen in een tv-studio en CAN HIGHLY RECOMMEND. Vanaf Tweede Kerstdag op RTL4!’, schrijft de journaliste.

Kijkcijfers 

Het eerste seizoen van Beat The Champions begon met kijkcijfersaantallen rond het miljoen, maar gaandeweg het seizoen werd dat minder tot ongeveer 700.000 kijkers. De VIP-versie, die eind mei 2021 te zien was en onder anderen Francis van Broekhuizen en Huub Stapel in de studio stonden, trok daarentegen weer 1.068.000 kijkers.

Meer over