Suzan in tranen

Suzan en Freek emotioneel bij Jinek: Uitverkocht Ziggo Dome droom die uitkomt

5 november 2021 10:17 | amusement | Door Ingelise De Vries

© AVROTROS
Bij Jinek had Suzan van het duo Suzan en Freek een emotioneel moment. Het muzikale koppel schoof aan tafel om te praten over hoe ze Ziggo Dome hebben uitverkocht.

Het succes van het duo dat ooit begon op YouTube, is enorm. Dat kunnen Suzan en Freek zelf nog niet helemaal bevatten. Ook niet nu ze Ziggo Dome in een mum van tijd hebben uitverkocht.

Suzan en Freek razend populair

De twee staan op 23 april komend jaar in de enorme zaal in Amsterdam. Binnen de kortste keren vlogen de kaarten over de toonbank. "Als we de eerste dag een paar duizend kaarten verkopen, zou het wel fijn zijn", vertelt Freek aan tafel bij Jinek.

Als de boeker belt dat de laatste kaarten bijna zijn verkocht, zijn ze hysterisch, vertelt Suzan. "Het raakt me nu ook", zegt Suzan, die in tranen uitbarst. "Pff, nou!" Daarop zegt Eva dat het haar best mag raken. 

Ziggo Dome uitverkocht 'droom die uitkomt'

"Het is gewoon een droom die uitkomt", vervolgt Suzan. Het is daarna nog niet klaar met de emoties: Eva mag bekend maken dat de singles die zijn uitgekomen, al 100 miljoen keer zijn gestreamd. "Lekker bezig, Freekie!", reageert Suzan. 

Op Instagram deelt het muzikale koppel Suzan en Freek het fragment.

 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Suzan & Freek (@suzanenfreek)

Meer over