Sylvana Simons en boerin Bertie in nieuw seizoen De Slimste Mens

13 december 2017 13:54 | amusement | Door Televizier

© ANP

Het nieuwe reguliere seizoen van De Slimste kent aanstaande maandag een interessante start met kandidaten Sylvana Simons en Bertie Steur.

De derde naam die maandag aanschuift bij Philip Freriks en Maarten van Rossem is onbekender, het gaat om cabaretier Benjamin van der Velden. Wie deze eerste dag het best zal scoren? Omdat Bertie de onverwachte maar glorieuze winnares is geworden van Expeditie Robinson 2016, dichten wij haar ook in De slimste een goede kans toe. 

Rob en Jeroen

Tussen de andere bekende kandidaten dit seizoen zitten ook nog wat leuke namen: oud-politicus Rob Oudkerk, dj Jeroen van Inkel (NPO Radio 5), columniste Aaf Brandt Corstius, Telegraaf-hoofdredacteur Paul Jansen, journalist Thijs Zonneveld, actrice Marjolein Keuning, D66-kamerlid Jan Paternotte, Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck en dj’s Wouter van der Goes (NPO Radio 2) en Angelique Houtveen (3FM).

Sylvana Simons, die vanavond Giel Beelen gaat roasten,  zou eigenlijk vorig jaar al meedoen met De slimste, maar toen was er zoveel gedoe om haar en haar politieke partij DENK, dat ze toch maar paste.

De slimste start op maandag 18 december om 20.25 uur op NPO 2

Meer over