Met Ruben Nicolai

Te Land, Ter Zee en in de Lucht keert terug op de buis

12 februari 2024 10:03 | amusement | Door Esther Hut

© Leendert Jansen /TROS

Er worden flink wat oude programma’s uit het stof gehaald, want na Gooische Vrouwen, Medisch Centrum West en Doet-ie ’t of Doet-ie ’t Niet, maakt nu ook Te Land, Ter Zee en in de Lucht een comeback op tv.

Ook de presentator is al bekend.

Te Land, Ter Zee en in de Lucht

Jarenlang was het programma te zien bij de AVROTROS, maar dit keer is Te Land, Ter Zee en in de Lucht te zien bij RTL4. In de uitzending van Beste Kijkers maakte Ruben Nicolai gisteravond het nieuws bekend.

“Ik mag jullie vertellen dat RTL4 aankomende zomer in De Efteling vier afleveringen gaat opnemen van Te Land, Ter Zee en in de Lucht.” Hij zal zelf de presentatie voor zijn rekening nemen.

Comeback

Dat het programma binnenkort weer te zien is, is niet een hele grote verrassing. Het was vorig jaar precies 50 jaar geleden dat de allereerste uitzending van Te Land, Ter Zee en in de Lucht op de buis te zien was. Afgelopen juli was er een eenmalige special te zien met alle hoogtepunten en die aflevering wist al ruim 1,2 miljoen kijkers te trekken.

Of Jack van Gelder net als in de oude versie terugkeert als commentator is nog even de vraag.

We moeten alleen nog even wachten voordat Te Land, Ter Zee en in de Lucht te zien is. De afleveringen worden pas deze zomer opgenomen.

Meer over