Tess Milne in nieuw programma Roadtrippers

7 augustus 2014 12:20 | amusement | Door Televizier

Tess Milne reist voor het nieuwe Veronica-programma Roadtrippers naar een nog onbekende eindbestemming. De presentatrice moet een zo groot mogelijke afstand afleggen met minimaal budget.

Het gaat in het programma niet alleen om de fun, het wordt namelijk een fanatieke wedstrijd. Tess Milne vormt een team met Simon Zijlemans en Jayjay Boske. Zij nemen het op tegen het team van YouTube-sensatie Stuk TV. Het doel is om in 20 dagen tijd zo veel mogelijk kilometers af te leggen. 

Tess Milne

Zaterdag beginnen de opnames van Roadtrippers. De twee teams starten vanaf het geografische middelpunt van Nederland: Onze-Lieve-Vrouwe-Toren in Amersfoort. De kandidaten filmen zelf al hun belevenissen met een kleine camera. Van het minimale budget dat ze meekrijgen moeten ze niet alleen eten, slapen en drinken, maar ook reizen. Dit programma past volgens Gerard Joling beter bij Tess Milne dan Sterren Springen.

Roadtrippers

Uiteraard mogen de teams voorbijgangers om hulp vragen. Dit kan zijn in de vorm van een lift of een heitje voor een karweitje. Het team dat hemelsbreed het verst weet te komen wint het programma. Zij mogen zich vervolgens roadtrippers van het jaar noemen.

De Veronica-presentatoren hebben het geluk dat Tess Milne in hun team zit. De mooiste vrouw van het land zal geen moeite hebben om een lift te scoren.

Meer over