Veel meningen

Bachelorkandidaten Jolijn en India zoeken niet naar reacties op social media

6 augustus 2021 10:52 | amusement | Door Ingelise De Vries

© Tom Cornelissen
Doe je mee aan een realityshow, dan heeft de wereld een mening over je klaar. En dankzij sociale media is die heel makkelijk te verkondigen. Dat raakt The Bachelor-kandidaten India en Jolijn niet! Ze gaan bewust niet op zoek naar wat mensen zeggen.

Iedere donderdag kunnen kijkers op Videoland genieten van de strijd om de liefde van Tony Jr., de bachelor van dit seizoen. Tony Jr. gaat op date met tien verschillende dames, waarvan er elke week eentje afvalt.

Jolijn, India en Tony Jr.

In Vrijgezellig praten twee dames na. Deze week zijn dat Jolijn en India, die het goed met elkaar kunnen vinden.

"Ik heb niet echt het gevoel gehad dat ik naar reacties moet gaan zoeken", vertelt India, want ze hoort toch wel wat kijkers denken. India vindt het trouwens wel leuk dat mensen denken dat zij een goede match met Tony Jr. is. "Het geeft wel heel veel bevestiging."

Ouwe kop

Ook Jolijn gaat niet actief op zoek naar reacties over zichzelf. "Wat ik zie, zie ik", zegt ze droog. India benoemt wel nog even dat mensen vaak zeggen dat Jolijn er ouder uitziet. "Ja, dat is iets wat ik dagelijks hoor", antwoordt Jolijn. "Ik heb gewoon een ouwe kop!"

Huilen in The Bachelor

De dames bespreken ook nog even het vele huilen in The Bachelor. "Dat is gewoon emotie, kwetsbaarheid", zegt Jolijn. "Als iemand weg moet, dan moet je soms een traan laten. We zijn zo aan elkaar gehecht." India: "Ik denk echt dat mensen onderschatten hoe hecht we zijn."

Jolijn heeft dat zelf ook wel onderschat. Maar: "Als mensen dat vermoeiend vinden, zet lekker wat anders op."

Meer over