Bij Crime + Investigation

Spannende politiemomenten in The First 48 Presents: Critical Minutes

Crime + Inv. - donderdag 15 april om 21:00

© https://kommunikation.mediengruppe-rtl.de
Amerikaanse rechercheurs uit The First 48 blikken in deze nieuwe reeks terug op de race tegen de klok in de eerste uren na een moord.

De eerste 48 uur na een moord zijn de belangrijkste. Na het eerste telefoontje start de klok. Vinden agenten in de periode die volgt geen sporen of aanknopingspunten, dan neemt de kans dat een zaak wordt opgelost met de helft af. De rechercheurs uit The 48 weten dat als geen ander. De speurders werken allemaal in de grootste steden van de Verenigde Staten en delen in de nieuwe reeks The First 48 Presents: Critical Minutes opnieuw de momenten die hen de afgelopen jaren het meest zijn bijgebleven.

Jacht op bewijs

De afleveringen in deze serie zijn samengesteld uit fragmenten die eerder te zien waren in The First 48, maar nu binnen een thema zijn samengevoegd. Denk daarbij aan ‘De zaak die mij achtervolgt’, ‘In het heetst van de strijd’, ‘Schokkende bekentenissen’, ‘Nieuwe rechercheurs’, ‘Vrouwen en moordzaken’ en ‘Gesnapt op camera’. We volgen de agenten opnieuw als ze jagen op dat ene stukje bewijs.

The First 48 Presents: Critical Minutes zie je elke donderdag om 21:00 uur bij Crime + Investigation

Meer over