Tim en Tom Coronel meest irritante BN’ers

Tim en Tom Coronel zijn bekroond tot meest irritante BN’ers in een tv-commercial. Verzekeringsaanbieder HoyHoy.nl heeft de Loden Leeuw voor het vervelendste reclamespotje in de wacht gesleept.

Antoinette Hertsenberg reikte maandagavond in Radar de Loden Leeuw 2014 uit, de prijs voor de meest irritante BN'er(s) in een tv-reclame. Tim en Tom Coronel hebben de verkiezing glansrijk gewonnen, ze kregen maar liefst 38% van de stemmen. 

Tim en Tom Coronel

Radar meldt dat ze stemmers de reclame van Allsecur met Tim en Tom Coronel vooral irritant vinden, vanwege de respectloze wijze waarop ze een bibliotheek betreden met hun auto. Dit jaar hebben meer dan 100.000 mensen aan de verkiezing deelgenomen.

Loden Leeuw 

HoyHoy.nl is verkozen tot meest irritante reclame van het afgelopen jaar. In de commercial hangt Aart de Luiaard aan het plafond van het ziekenhuis, om te vertellen hoe hij geld heeft bespaard op zijn zorgverzekering. 34% van de stemmers vindt het reclamespotje walgelijk, omdat de consumenten worden vergeleken met slome dieren die uit zijn op zinloze behandelingen.

HoyHoy.nl 

Opvallend genoeg was HoyHoy.nl erg blij met de Loden Leeuw. ‘’Als het ons gelukt is om in december genomineerd te worden voor zowel de Gouden Loeki als de Loden Leeuw, dan hebben we aan Nederland laten weten dat we er zijn’’, vertelde een woordvoerder tijdens de uitzending.

Roy Donders werd dit jaar net niet irritant genoeg gevonden door het Nederlandse publiek. Wie weet sleept hij de prijs volgend jaar in de wacht.

Reageren