Timur en Rámon opvolgers Gerard Ekdom op 3FM

1 juni 2015 13:54 | amusement | Door Televizier

© Annemieke van der Togt - Togtstrip Fotografie

Timur Perlin en Rámon Verkoeijen krijgen vanaf 1 augustus vijf dagen in de week een middagprogramma op 3FM. Het duo vervangt Gerard Ekdom, die naar Radio 2 vertrekt. Ook Rob Stenders vertrekt.

Tot nu toe waren Timur en Rámon in het weekend te horen met hun programma Open Radio met o.a. het bekende item Mama Appelsap (Nederlandse teksten in buitenlandse liedjes). Verder mogen in Open Radio luisteraars altijd inbellen met vragen, klachten en problemen.

Frank van der Lende

En er zijn meer veranderingen: Sander Hoogendoorn (ook al van BNN) mag neemt hun uren op zaterdag en zondag (12.00-14.00 uur) over en presenteert elke zaterdag het programma That’s Live (19.00-21.00 uur). Frank van der Lende is vanaf vandaag te horen met zijn middagshow (16.00-18.00 uur) als vervanger van Coen Swijnenberg en Sander Lantinga. Rob Stenders is in het nieuwe seizoen ook niet meer te horen op 3FM. Stenders presenteerde de afgelopen acht jaar VriMiBo op vrijdagmiddag en Stenders Late Vermaak op vrijdagavond. Hij gaat net als Gerard Ekdom naar Radio 2.

Prominent

Hoofd radio BNN/VARA Tessel van der Lugt is tevreden over de prominente plek van BNN in de 3 M-programmering: „Wij hebben de afgelopen jaren veel geïnvesteerd in het opleiden van nieuw talent en het succesvol maken van de lopende programmering. Geweldig om te zien dat dat zijn vruchten afwerpt.”

Lees ook:
Giel Beelen is enthousiast over de nieuwe ontwikkelingen bij 3FM

 

Meer over