Tooske intens verdrietig na exit Dancing With The Stars

14 oktober 2019 08:06 | amusement | Door Jef Willemsen

© RTL Nederland
Tooske Ragas vloog als zesde deelnemer uit Dancing with the stars en dat viel de presentatrice behoorlijk rauw op haar dak, zo liet ze daags na de eliminatie weten op Instagram.

Tooske scoorde in de bewuste aflevering zelfs twee tienen van de juryleden die lovend waren over haar dans met partner Glenn Feddema. Maar het publiek besliste anders. 

Verontwaardiging

Ironisch genoeg kon juist tv-kijkend Nederland niet geloven dat Tooske naar huis moest. Online ontstond grote ophef over de uitslag. Met merkbare verontwaardiging kondigden veel tweetende kijkers aan het toch al matig bekeken RTL-programma voortaan links te laten liggen. 

Reactie RTL

In een persverklaring aan het AD laat een woordvoerder van de zender weten dat er niets onbehoorlijks is gebeurd: "Ondanks de fantastische performance van Tooske en Glenn, hebben zij van de kijker minder stemmen gekregen dan de rest van de deelnemers waardoor zij gisteren hun laatste dans hebben laten zien tijdens de zesde liveshow. Helaas kunnen wij hier niets aan veranderen."

Tooske reageert

Daags later reageert Tooske zelf op haar uitschakeling. Ze voelt zich gesteund door de honderden berichten die ze via app, mail of social media gekregen heeft en schrijft moedig "I will survive". Toch voegt ze er aan toe oprecht heel verdrietig te zijn door het feit dat ze er uit ligt: "De afgelopen maanden heb ik met ziel en zaligheid getraind en gelachen met de beste en liefste Glenn en wat had ik graag met hem in de finale gestaan."

Meer over