Tooske Ragas presenteert vogelspot-show In De Ban Van De Condor

Tooske Ragas blijkt de leading lady van de EO. Ze wordt het gezicht van het nieuwe In De Ban Van De Condor, waarin BN'ers gaan vogelspotten met vogelaars.

Tooske Ragas is nog twee weken het gezicht van moestuinshow Van Hollandse Bodem en blijft daarna de donderdagavond van NPO 1 domineren als relatieredder in Zo Zijn We Niet Getrouwd. Maar ook volgend tv-seizoen blijft Tooske volop op de buis, met nog een nieuw programma bij de EO: In De Ban Van De Condor.

In De Ban Van De Condor

De vogelspotshow werd donderdagochtend aangekondigd, toen nog zonder de beoogde presentator. Nu brengt De Telegraaf naar buiten dat Tooske Ragas het programma aan elkaar praat. In De Ban Van De Condor wordt een 'educatieve gameshow' waarin bekende Nederlanders vogels gaan spotten, in teams met gepassioneerde vogelaars.

Deelnemers

Eerder werd al bekend dat Dan KaratyAjouad El Miloudi en Gallyon van Vessem meedoen aan In De Ban Van De Condor. Nu druppelen er langzaam nog meer namen binnen: ook Inge Ipenburg, Bastiaan van Schaik en Sylvia Geersen gaan de natuur in met de EO. Deze drie zijn niet onbekend in het wereldje van de BN'er-shows.

Sylvia Geersen

Inge deed al eens mee aan Wie Is De Mol, Fort Boyard en Atlas en Bastiaan is momenteel te zien in De Zeven Zeeën. Maar Sylvia spant toch wel de kroon, met deelnames aan Fort Boyard, Expeditie Robinson, Sabotage, Welkom bij de Kamara’s, Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS én Sterren Springen.

Lees ook:
NPO 1 laat BN'ers vogels spotten in In De Ban Van De Condor

Update:
Ook Amara Onwuka en Sofie van den Enk doen mee aan In De Ban Van De Condor.

Reageren