Tot de dood ons scheidt?

11 Oktober 2012 13:15 | amusement | Door Televizier

Op vrijdag 5 oktober was het weer zover in GTST: een bruiloft. Nuran en Bilal tekenden voor de eerste islamitische huwelijksinzegening. Maar in GTST is trouwen een hachelijke onderneming. 

GTST-huwelijkszeperd 1: Roos & Gijs 
Op haar vrijgezellenavond neemt Roos onbewust drugs in. Twaalf uur later voor het altaar overlijdt zij.

GTST-huwelijkszeperd 2: Esther & Simon 
Op de bruiloft wil Tony Fuentes, de gewelddadige broer van Yasmin, zijn zwager Stefano doodschieten. Deze duikt op tijd weg waarna Simon per ongeluk wordt geraakt. Simon sterft in de armen van de bruid.

Afbeelding
GTST Seizoen 20
Bestel >>

GTST-huwelijkszeperd 3: Janine & Ludo
Ludo denkt het ja-woord te geven aan zijn geliefde Janine, maar zij is levend begraven door haar grote rivale en Ludo’s ex die hem met alle geweld terug wil: Sophia.

GTST-huwelijkszeperd 4: Julian & Alexandra
Julian Verduyn trouwt met de Poolse Alexandra om haar uit de klauwen te krijgen van de sadistische vrouwenhandelaar Joop Zwartjes. Maar tijdens de huwelijksinzegening gaat het mis als Joop de zaal binnenstormt en zijn pistool leegschiet op het bruidspaar en op Robert die zich voor het stel werpt. Alexandra overleeft de aanslag niet.

GTST-huwelijkszeperd 5: Laura & Rutger 
De bruiloft gaat op het allerlaatste moment niet door als het bedrog van de charmante oplichter uitkomt. Niet veel later wordt hij vermoord door Laura’s zoon Sil.

GTST-huwelijkszeperd 6: Charlie & Rik
Beiden stonden zelf al drie keer eerder aan het altaar. Nu geven ze elkaar het ja-woord maar Charlie is verscheurd door verdriet omdat ze Rik heeft bedrogen met zijn broer Danny. Dat bedrog komt later ook uit. Einde huwelijk.

GTST-huwelijkszeperd 7: Nina & Noud 
De huwelijksinzegening van het jonge stel wordt wreed verstoord als (kiere)Wiet het dienstpistool van haar broer Jack op Nina leegschiet. Wiet is heimelijk verliefd op Noud en wil haar rivale uit de weg ruimen. Dat lukt niet, Lorena’s moeder Rosa sterft wel.

GTST-huwelijkszeperd 8: Ludo & Janine 
In deze 4500ste aflevering van GTST gaat het ook tijdens hun derde huwelijksinzegening mis. Amy is ziekelijk jaloers op haar halfzusje Nina en wil haar in de brand steken. Ze wordt gered door Mike, maar door een heftige ontploffing raken Maxime en Nick – die nog een appeltje met elkaar te schillen hadden – zwaargewond.

Afbeelding
GTST Seizoen 1
Bestel >>
Afbeelding
GTST Seizoen 2
Bestel >>
Afbeelding
GTST Seizoen 3
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 4
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 5
Bestel >>
 
Afbeelding

GTST Seizoen 6
Bestel >>

Meer over