Trijntje trekt 'scheurjurk' uit de kast

Trijntje Oosterhuis beschikt over veel zelfspot en lef. Aankomende zaterdag staat ze naast Jan Versteegh op het podium van It Takes Two in haar beruchte Songfestival-'scheurjurk'.

Jan Versteegh en Trijntje Oosterhuis vormen een succesvol duo in It Takes Two. Waar Trijntje normaal gesproken Jan uitdaagt, is het nu Jan die de zangeres uitdaagt om in de welbekende 'scheurjurk' op te treden. Ze had de jurk al willen aantrekken tijdens het Songfestival vorig jaar, maar dat deed ze uiteindelijk toch niet.

Benett & Gaga

Het zangduo brengt het nummer The Lady Is A Tramp van Lady Gaga en Tony Benett ten gehore. Jan Versteegh heeft overduidelijk de bijbehorende videoclip bekeken waarin Lady Gaga een lange, deels doorschijnende, zwarte jurk draagt én blauw haar heeft.

Jan & Trijntje

Jan vindt dat Trijntje niet alleen een blauwe pruik op moet doen, ze moet dan ook een jurk aan trekken. En hij weet al precies welke: 'dé Songfestivaljurk'. De BNN-presentator denkt 'dat ze dat natuurlijk nooit gaat doen', maar heeft hij helemaal mis.

Verrassing!

Door het podium te betreden en de meestbesproken jurk van 2015, verrast Trijntje niet alleen de mensen thuis. In de preview is te zien dat ook de overige deelnemers en juryleden het niet zagen aankomen. Wij zijn benieuwd wat de goedgebekte Chantal en Gordon ervan zeggen. Het belooft aanstaande zaterdag in ieder geval een spektakel te worden tijdens de halve finale van It Takes Two.

Nieuwsgierig geworden? Bekijk de eerste beelden van Trijntje in haar 'scheurjurk' hier. Het hele optreden is zaterdag om 20.00 uur te zien op RTL 4.

Meer over:

Reageren