Trouwen op het eerste gezicht in nieuw seizoen Married at first sight

Het televisieprogramma Married at first sight komt 28 februari met een tweede seizoen. Hét datingprogramma waar de stellen elkaar voor het eerst op hun bruiloft zien. 

In Married at first sight worden acht vrijgezellen door drie experts, een bioloog, psycholoog en seksuloog gekoppeld aan hun ‘perfecte partner’. De deelnemers zien elkaar voor het eerst op hun eigen bruiloft. Als ze ervoor kiezen om elkaar het jawoord te geven, dan mogen ze na de bruiloft op huwelijksreis om elkaar beter te leren kennen. Dat is wel nodig natuurlijk als je elkaar net een minuutje kent. Wanneer de stellen vijf weken getrouwd zijn, nemen ze dé beslissing: blijven ze getrouwd of gaan ze scheiden?

Homoseksueel koppel

Ook dit jaar neemt Peter van de Vorst de presentatie op zich. Nieuw dit seizoen is dat ook een homoseksueel koppel deelneemt. Een extra grote uitdaging voor de experts, omdat nog weinig onderzoek is verricht naar de aantrekkingskracht tussen mannen.

Te bizar voor woorden

In het eerste seizoen van Married at first sight  in 2016 hoorden de deelnemers pas na 2,5 maand dat ze ook daadwerkelijk moesten trouwen. Te bizar voor woorden, want daar draait het hele programma om. De deelnemers dachten dat het programma een datingshow was.

Koppels eerste seizoen

Desondanks heeft het sprookje voor Bram een goed einde gekregen. Hij is al een jaar getrouwd met zijn Patty en de twee zijn nog steeds smoorverliefd. Voor de andere drie koppels liep het minder rooskleurig af. Erik vond dat hij op geen enkel punt matchte met Linda en heeft, tijdens de huwelijksreis, de vier meest onprettige dagen uit zijn leven beleefd. Ook Nathalie en Yori hielden het niet lang met elkaar uit. Nathalie vond dat haar kersverse man te veel alcohol nuttigde. Het huwelijk tussen Chantal en Sander bleef ook niet lang gespaard van ellende. Chantal miste de aantrekkingskracht. Toch vonden de experts dat ze het prima gedaan hadden met een slagingspercentage van 25%.

Married at first sight is vanaf 28 februari te zien om 20.30 uur op RTL4.

Meer over:

Reageren