Laatste RTL Late night

Afscheidswoorden Twan Huys: 'RTL Late Night was een wilde achtbaan'

4 maart 2019 23:22 | amusement | Door Irma Tomas

© Ruud Baan
Geen tranen bij Twan Huys. De presentator begon vrolijk aan zijn allerlaatste RTL Late night ooit en eindigde slechts een tikje in mineur.

De allerlaatste aflevering van RTL Late night was een doorsnee aflevering met nogal saaie gasten. Niks geen opsmuk à la de afscheidsweek van voorganger Humberto Tan, Twan Huys hield het kurkdroog.

Alles aan gedaan

„Dit is de laatste RTL Late night, we hebben er alles aan gedaan om van dit programma een succes te maken met heel veel energie en toewijding is er gezocht naar een formule, naar mooie gasten en het was een onwaarschijnlijk groot avontuur. Ieder avontuur gaat gepaard met risico's want iedereen die een berg beklimt weet nooit zeker of hij de top gaat halen. Dat hebben we geprobeerd, maar we moesten onderweg de poging staken.

Dat is ontzettend jammer. Het was voor mij zelf stormachtig, een wilde achtbaan zoals ik het nog nooit heb meegemaakt. Maar ik heb geen moment spijt gehad van dit avontuur. En dus wil ik alle medewerkers bedanken voor de tijd die we samen hebben besteed en natuurlijk alle gasten en de kijkers thuis. Hier eindigt Late night, nog een hele fijne avond.”

Na de zomer een nieuwe poging

Na zijn speech zong Van dik hout hun nieuwste single en werd Twan omarmd door de crew en zijn gasten. En zo eindigt voorlopig de late night talkshow op RTL 4. Na de zomer waagt de zender een nieuwe poging met een nieuwe presentator.

Meer over