Tweede seizoen Atlas van start

Avonturenprogramma Atlas speelt zich dit jaar af in het mooie Suriname. Lauren Verster belooft ons in ieder geval een spectaculaire opening.

Twaalf BN’ers leggen een tocht af van de Surinaamse kust naar de jungle in het binnenland. Hiermee treden ze in de voet­sporen van de goudzoekers van vroeger. De eerste zes deelnemers zijn acteur Tim Murck (SpangaS), scenarioschrijfster (en dochter van) Frieda Mulisch, schaatser Bob de Jong, zangeres Shary-An (The Voice of Holland), rapper Negativ en actrice Kimberly Klaver (die haar neus brak in Sterren Springen).

Presentatrice Lauren Verster belooft ons een spectaculaire opening van Atlas 2: „De deel­nemers worden gedropt voor de kust en moeten dan zwemmen naar Fort Nieuw Amsterdam. Daar doen ze zeven spellen voor hun tocht echt kan beginnen.”

Nieuwe spelers

Verderop in Atlas verschijnen ook nog acteur Tim Haars (New Kids) , cosmetisch chirurg Robert Schoemacher, presentatrice Tess Milne, actrice Yootha Chi Wong-Loi-Sing (Hoe duur was de suiker), rapper Brace en presentatrice Stacey Rookhuizen in de Surinaamse jungle.

Geen verrassing

Waar het in het eerste seizoen nog een verrassing was dat er kandidaten bij kwamen en afvielen, waren de deelnemers van dit jaar er op berekend, vertelt Lauren Verster. „Maar ze wisten  niet zeker of we het spel hetzelfde zouden laten. Zelfs als je rekent op nieuwe groepsgenoten, is het nog ontzettend spannend wie het is en hoe diegene het groepsproces gaat beïnvloeden.”

Vorig jaar won Mimoud Ouled Radi het eerste seizoen

Reageren