Bijna

Dit is wanneer het tweede seizoen De Erfgenaam te zien is

4 januari 2022 14:01 | amusement | Door Judith Regeling

© RTL
Eind vorig jaar had Ruben Nicolai een tv-hit te pakken met het programma De Erfgenaam, waarin hij op zoek ging naar de rechtmatige eigenaren van onbekende nalatenschappen. Blijkbaar smaakte dit naar meer. Binnenkort keert hij namelijk terug voor een tweede seizoen.

RTL laat alle fans niet meer in spanning: vanaf woensdag 23 februari is De Erfgenaam weer wekelijks om 20:30 uur te zien bij RTL4.

Ruben Nicolai

Het tv-programma De Erfgenaam is een kruising tussen Spoorloos en de uitreiking van de Postcode Loterij. Ruben Nicolai gaat namelijk - zowel in binnen- als buitenland - op zoek naar de rechtmatige eigenaren van diverse nalatenschappen en maakt deze mensen blij met een erfenis, waar ze geen weet van hadden. Vorig jaar bracht Rubens zoektocht hem onder meer naar diverse plaatsen in Nederland, Indonesië en Duitsland.

De Erfgenaam

Soms loopt een spoor echter dood, en dat blijkt hartstikke zonde. Het is namelijk zo: als een erfenis niet binnen 20 jaar wordt opgeëist door rechthebbende, verdwijnt het bedrag in de schatkist van de overheid. Hoog tijd dus voor Ruben en erfrechtelijk genealoog Klaas Zondervan om weer op pad te gaan.

Meer over