Tweede seizoen Jopie Parlevliet Show krijgt prachtplek op RTL 4

De Jopie Parlevliet Show komt in september terug op RTL 4. De Rotterdamse diva, een typetje van Richard Groenendijk, staat geprogrammeerd op de zaterdagavond na kijkcijferkanon Dance Dance Dance.

Een geweldige plek voor Jopie, want Dance Dance Dance staat garant voor een enorme lead-in. Het eerste seizoen van de dansshow trok vorig jaar tot twee miljoen kijkers naar RTL 4. De nieuwe reeks met kandidaten als Ferry Doedens, Robin Martens en Jeroen van der Boom zal ongetwijfeld weer een hit zijn.

Jopie Parlevliet

En dus blijven er vast de nodige kijkers zitten voor Jopie Parlevliet, het typetje dat bekend werd in de theatershows van Richard Groenendijk. In de zomer van 2015 trok het eerste seizoen van de Jopie Parlevliet Show, waarin steeds drie BN'ers te gast zijn, gemiddeld zo'n 700.000 kijkers. Dat was een ietwat teleurstellende score voor de zaterdagavond van RTL 4.

Ranking the Stars

Richard Groenendijk kondigde zondag in Ranking the Stars al aan dat de Jopie Parlevliet Show in september weer op de buis is. Een half jaar geleden klaagde de cabaretier in hetzelfde programma nog dat een vervolg op Jopie onzeker was. Toen had RTL 4 geen plek in het uitzendschema.

De Jopie Parlevliet Show is vanaf zaterdag 3 september wekelijks om 22.00 uur te zien op RTL 4.

Reageren