Met Martijn & co

Tweede seizoen voor Kopen Zonder Kijken

9 april 2019 17:12 | amusement | Door Faye Heijnis

© Maartje Brockbernd
Martijn Krabbé mag nog even doorgaan met 'blind' huizen verkopen: Kopen Zonder Kijken krijgt namelijk een tweede seizoen.

Dit bevestigt RTL tegenover het AD

Pech op de woningmarkt 

In Kopen zonder kijken ondertekenen koppels in woningnood een koopcontract nog vóór ze het huis überhaupt gezien hebben. Aan Martijn Krabbé, makelaar Alex van Keulen, bouwdeskundige Bob Sikkes en styliste Roos de taak - ook in het volgende seizoen - om een woning te vinden dat zo goed mogelijk aansluit op het wensenlijstje van het stel. Maar zoals in het eerste seizoen te zien was, pakt dat helaas niet altijd goed uit.

Erwin en Alina 

Maandagavond was te zien hoe het team Erwin en Alina niet aan een huis kon helpen. Ook op eigen houtje is het ze tot nu toe niet gelukt, wordt duidelijk in hetzelfde artikel van het AD. En dat terwijl het stel vóór 1 juli hun huis uit moet. "Ze blijven, ondanks alle tegenslagen, hoop houden een nieuw huis te vinden. Dat zal opnieuw een klushuis zijn", laat de tv-producent weten.

Ook meedoen aan Kopen zonder kijken? Binnenkort plaats het tv-programma een oproep, zodat nieuwe deelnemers zich kunnen aanmelden voor het tweede seizoen.

Meer over