Tygo Gernandt in Het Perfecte Plaatje

16 juni 2017 10:59 | amusement | Door Televizier

Er zijn weer nieuwe namen onthuld voor het tweede seizoen van het RTL4-programma Het perfecte plaatje: onder anderen Tygo Gernandt, Isa Hoes en Giel de Winter van Stuk TV gaan achter de camera staan. 

Eerder was al bekend dat Gordon, Roel van Velzen en Estelle Cruijff meedoen aan het programma. Ook Monique Smit en presentatrice Vivian Reijs moeten laten zien wat ze in huis hebben.

Tygo is in ieder geval erg enthousiast over zijn deelname:

Kim Feenstra

In Het perfecte plaatje krijgen de bekende hobby-fotografen elke week verschillende foto-opdrachten. Wie uiteindelijk de mooiste kiekjes maakt, wint het programma. Vorig jaar mocht Humberto Tan zich gelukkig prijzen: hij won van Kim Feenstra. Maar deze laatste hoeft niet te treuren. Het topmodel is nu de vaste fotograaf bij Wendy, de glossy van Wendy van Dijk.

Lees ook: Het perfecte plaatje krijgt een tweede seizoen.

Wilde dieren

Vorig seizoen waren de opdrachten niet mals. Zo moesten de kandidaten wilde dieren op de gevoelige plaat vastleggen en een onderwatershoot doen. Tygo, Isa en de andere nieuwe deelnemers zullen in de volgende reeks waarschijnlijk ook hard aan de bak moeten. Het nieuwe seizoen is vanaf komend najaar te zien bij RTL 4. 

Meer over