Utopia nieuws: Rienk dumpt Nicoline

29 april 2014 15:50 | amusement | Door Televizier

Utopiabewoners Rienk en Nicoline zijn opnieuw uit elkaar, maar deze keer lijkt de breuk definitief te zijn. Volgens Rienk liggen hun wereldbeelden te ver uit elkaar, Nicoline snapt er helemaal niets van.

Rienk nam Nicoline vandaag even apart om haar te vertellen dat het over en uit is na een zoveelste discussie. Nicoline keek hem ongelovig aan: “Sorry, ik kan het gewoon helemaal niet serieus nemen wat je zegt.” Timide antwoordde zwerver Rienk: “Nee, ik merk het, maar ik meen het wel degelijk.”

Stel

De zwerver en de filosofe die ook wel Riencoline worden genoemd, zijn zo’n anderhalve maand een stel en hadden al eerder onenigheid over hun kijk op het leven. Dat Rienk gelovig is en Nicoline niet, was toen voor even een breekpunt in hun relatie.

Wereldbeeld

Rienk komt daar nu dus weer op terug: “Hoe jij de wereld ziet is helemaal niets. Ik kan het niet zo zien zoals jij het doet, dan betekent het niets voor mij. Er zit geen betekenis achter, dan ben ik een fling, een naam op een papiertje."

Niet serieus

Nicoline staarde Rienk aan en zei: “Ik snap er helemaal niks van, flikker op!”. Isabella hoorde Nicolines verhaal aan. Ze snappen er allebei helemaal niets van. “Ik kan het ook niet zo serieus nemen”, zegt Nicoline, “hij zoekt de hele dag al ruzie.” De Utopiabewoonster is het helemaal zat: “Nu moeten we een week huilen en volgende week is het weer goed? Ja, flikker op.”

Het andere stel in Utopia, Billy en Ruud, lijkt nog wel gelukkig met elkaar. Ze kregen van de regie een seksverbod.

Meer over