Utopia schandaal: regie beslist dat Andrea moet blijven

24 maart 2014 11:39 | amusement | Door Televizier

Op YouTube is een filmpje opgedoken waarin nieuwe bewoner Robin laat doorschemeren dat ze van de regie opdracht heeft gekregen Jimmy naar huis te sturen.

Tot nu toe werd aangenomen dat het doek zou vallen voor Andrea die tijdens de nominatieronde een overweldigende 23 stemmen kreeg van haar medebewoners. Maar in de video vertelt Robin aan Ruud en Emil dat ze geen keus heeft: „Gozer, gozer, het is ook niet mijn keuze, snap je?” „Het is wel aan jou”, probeert Emil nog, maar dat ontkent Robin. „Nee hoor, in principe niet.”

Andrea en de kijkcijfers

De makers van Utopia zouden Andrea willen houden omdat ze goed is voor de kijkcijfers met haar onvoorspelbare gedrag. Andrea is samen met Jimmy en Isabella genomineerd voor de volgende exit en Robin mag als nieuwe bewoner de knoop doorhakken. Robin bespreekt in het filmpje ook nog hoe ze het vertrek van de thuis populaire Jimmy moet verkopen aan de kijkers. Ze besluit het erop te gooien dat Jimmy saai is en niks doet.

Illegale medicijnverstrekking

Emil probeert nog wel aan Robin te verkopen dat Andrea naar huis hoort te gaan na haar gelieg en illegale medicijnenverstrekking, maar dat komt niet aan bij Robin. De beslissing valt later vandaag.

Zij heeft wel wat belangrijkers aan haar hoofd: een Playboyshoot met de Utopia-dames bijvoorbeeld.

Meer over