Vaders mogen gratis naar Amazon Prime kijken

Streamingdienst Amazon Prime is een mannenzender en heeft daarom een cadeau in petto voor de vaders van dit land. Tijdens het Vaderdagweekend mogen mannen gratis de Namibië special van The Grand Tour en de nieuwe serie Le Mans bekijken.

Echte mannenprogramma's dus. Maar omdat Amazon vast niet gaat controleren of alle kijkers mannen/vaders zijn, kunnen in auto's geïnteresseerde vrouwen ook gewoon kijken. Kijken kan van 16 t/m 18 juni via via PrimeVideo.com/driving.

The Grand Tour

Het eerste seizoen van The Grand Tour met Clarkson, Hammond en May brak eind vorig jaar wereldwijde records en is de grootste première van Amazon Prime Video tot nu toe. De serie wordt in meer dan 240 landen bekeken en tijdens het Vaderdagweekend is de tweedelige Namibië-special gratis beschikbaar.  Na het eerste seizoen zullen nog twee seizoenen van The Grand Tour volgen.

Le Mans: Racing is Everything

In hetzelfde weekend als de 24 uur van Le Mans 2017 is de nieuwe Amazon Original Le Mans: Racing is Everything gratis te zien. De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van een race die technologie en uithoudingsvermogen tot het uiterste drijft. De beste teams in de meest high-tech auto’s en coureurs van wereldklasse - waaronder Formule 1 legende Mark Webber - worden gevolgd tijdens hun deelname aan de bijna 100-jaar oude race, ook wel bekend als de ‘Mount Everest van de motorsport’.

Meer over:

Reageren