Van harte welkom

Vandaag Inside nodigt veelbesproken Van Hooijdonk uit voor openbare excuses

17 augustus 2023 08:49 | amusement | Door Jacob-Jan van de Groep

© William Rutten

Pierre van Hooijdonk ligt sinds zijn uitspraken van afgelopen zondag bij Studio Voetbal over Ajax-trainer Maurice Steijn onder vuur. De mannen van Vandaag Inside hebben daar echter lak aan en hopen dat de analist, die de komende tijd niet bij het NOS-praatprogramma mag aanschuiven van de leiding, binnenkort bij hen aan tafel zit.

"Hij is van harte welkom", reikte Johan Derksen de hand naar Van Hooijdonk, die Steijn beschuldigde van 'betrokkenheid bij duistere dealtjes'. Uiteindelijk rectificeerde Van Hooijdonk zijn uitspraken niet voor woensdagmiddag 12.00 uur, waarop Steijn een kort geding aanspande tegen de voormalig international. Later op de woensdag koos Van Hooijdonk toch eieren voor zijn geld door met een reactie te komen.

Uitgenodigd

Van Hooijdonk zal daarnaast nog publiekelijk zijn excuses maken aan de Ajax-trainer, met wie hij al langere tijd op gespannen voet leeft. Volgens Vandaag Inside-presentator Wilfred Genee heeft zijn eindredacteur Van Hooijdonk per app uitgenodigd om donderdag langs te komen. "Pierre is hier morgen van harte welkom, dus Pierre mocht je kijken: je kan hier je excuses komen maken."

Meer over