Wie is toch die Kikky Diamond?

Verrassende namen in tweede aflevering Make Up Your Mind

17 april 2022 09:13 | amusement | Door Renee Brouwer

© still Videoland
De tweede aflevering van Make Up Your Mind was gisteravond weer een echte breinbreker. Welke BN'ers schuilden er achter de drag queens Kikki Diamond, Gale Galore, Ivana D'Art, Farah Sue en Hedy Gold?

Eén ding was in ieder geval zeker: het was een hysterische en doldwaze show!

Make Up Your Mind

In de eerste aflevering was al te zien dat drag queen Juicy Andrews het tijdens de grote finale op 7 mei zal opnemen tegen de andere finalisten. De kandidaten die deze keer voor een plekje in de finale van Make Up Your Mind streden, waren: 

Gale Galore:

Volgens teamcaptain Nikkie de Jager Richard Groenendijk en volgens gastpanellid Jan Smit Dennis van der Geest. De echte BN'er bleek niemand minder dan Francis van Broekhuizen te zijn.


Wie?

Ook de tweede drag queen Ivana D'Art was voor de panelleden moeilijk te raden:

Fred van Leer dacht in eerste instantie aan Dries Roelvink en Jan sprak zijn vermoedens uit over Jeroen van der Boom. Uiteindelijk bleek niemand minder dan rapper Donnie in deze drag queen verstopt te zitten!

Moeilijk

De andere verrassende namen in de tweede aflevering van Make Up Your Mind waren:Comedian Roué Verveer als Farah Sue.


Dit bericht op Instagram bekijken

Een bericht gedeeld door Roue Verveer (@roueverveer)YouTuber Dylan Haegens als Hedy Gold.

En Dennis van der Geest als Bonnie Blue die aan drag queen Kikki Diamond de 'Maak je op voor de finale-award' uitreikte.

Kikki Diamond

Welke BN'er er achter Kikki Diamond schuilt, is nog niet bekend. Voorlopig moeten we het bij haar alleen met deze foto doen:


Wordt vervolgd!

Meer over