Verslaafd! verkocht aan Duitsland

18 september 2014 16:12 | amusement | Door Televizier

Verslaafd!, het programma van onze columnist Peter van der Vorst, is binnenkort ook te zien bij onze oosterburen. De Duitse zender Sat1 heeft de rechten van de RTL 4-show gekocht.

Verslaafd! trekt in Nederland miljoenen kijkers, het programma van Vorst Media moet nu ook Duitsland gaan veroveren. Peter van der Vorst maakte het nieuws vandaag bekend via Twitter. 

Verslaafd!

In Verslaafd! schakelen familieleden van een verslaafde de hulp in van een interventieteam, om de drugsgebruiker te confronteren met zijn of haar verslaving. Gedurende een half jaar volgen de camera’s de hulpbehoevenden, in deze periode krijgen zowel de verslaafde als de betrokkenen begeleiding tijdens het afkickproces.

Duitsland

Peter van der Vorst produceert het programma niet alleen, hij praat de verslavingsshow ook aan elkaar. Jim Geduld weet als ex-verslaafde precies hoe hij de drugsgebruiker aan moet pakken en speelt daarom een leidende rol in het interventieproces. In Duitsland neemt Joe Bausch, acteur én gevangenisarts, beide rollen op zich.

Ook John de Mol had donderdag groot nieuws te melden: hij wil zijn productiebedrijf Talpa verkopen.

Meer over