Victor Reinier knalt Giel Beelen neer voor Serious Request

Flikken Maastricht komt met een zéér bijzondere actie voor de veiling van Serious Request. Iedereen die betaalt kan zich bij Victor Reinier aansluiten om Giel Beelen en Lex Uiting te beschieten met verfkogels. 

Flikken Maastricht won de Gouden Televizier-Ring 2014. Victor Reinier en zijn team konden niet lang van de prestigieuze prijs genieten, 3FM-verslaggever Lex Uiting wist de Ring al na een dag te stelen.

Gouden Televizier-Ring 

Lex Uiting wilde de Gouden Televizier-Ring niet teruggeven, maar veilen via Serious Request. De Avrotros zag dat niet zitten, maar beloofde met een tegenvoorstel te komen. Victor Reinier maakte in de ochtendshow van Giel Beelen het nieuwe voorstel bekend. 

Flikken Maastricht

“Aangezien jullie de Ring hadden gejat en wij een politieserie zijn, gaan wij zeg maar paintballen tegen jullie. Jullie gaan op de vlucht, Lex en jij… en iedereen die geld overmaakt kan zich aansluiten bij de posse van deze serie en dan ga ik met iedereen die geld daarvoor over heeft, jacht maken met twee paintballpistooltjes op jullie”, aldus Reinier. “En ik dacht een beetje beginnen bij 250 piek inschrijven. En dan tot een maximum van zo’n dertig mensen, anders wordt het wel heel oneerlijk”, aldus Victor Reinier.

Giel Beelen

Giel Beelen heeft in de afgelopen tien jaar al een moederkoek gegeten, een radiorecord gevestigd en hij wisselde speeksel uit met Sander Lantinga. Deze uitdaging is voor hem een eitje, Lex en Giel worden dan ook met liefde beschoten voor het goede doel.

Giel Beelen heeft alle tijd om beschoten te worden, hij zit dit jaar niet in het Glazen Huis.

Meer over:

Reageren