Geportretteerd

Vier BN'ers delen levensverhaal in nieuw programma Who’s that girl

12 september 2023 17:06 | amusement | Door Marjolein Vos

© William Rutten/AVROTROS
Bekende Nederlanders Jessie Jazz Vuijk, Dionne Slagter, Sarita Lorena en Maxime Meiland zijn geportretteerd voor het nieuwe AVROTROS-programma Who’s that girl. In het programma van de makers van Het mooiste meisje van de klas vertellen de vrouwen hun levensverhaal.

Dat maakte AVROTROS vandaag bekend.

Beroemd worden

De vier jonge talenten vielen vroeger al op omdat ze de wens hadden om beroemd te worden, de wereld te ontdekken en carrière te maken. In het programma worden herinneringen opgehaald aan wie ze waren en kijken naar hoe dat ze heeft gevormd tot wie ze nu zijn.

Jessie

In de eerste aflevering staat Jessie Jazz Vuijk centraal. Zij vertelt over de hele hechte band met haar moeder en de moeizame band met haar vader. Ze reist de hele wereld rond als model, begint haar eigen YouTube-kanaal en ontmoet haar ultieme geluk: Kaj Gorgels. Toch is het niet allemaal rozengeur en maneschijn want eind 2022 heeft ze een miskraam en precies diezelfde week overlijdt haar vader. Ze blikt hier in het programma op terug.

Dionne

Een week later is het de beurt aan Dionne Slagter. Waar haar YouTube-kanaal Onnedi begon als een plek waar ze speelgoed test en slijm maakt, staat nu misdaad centraal. De creativiteit van dingen maken, komt uit haar jeugd. Hier zit ook een donkere zijde aan namelijk de strijd tegen haar eetstoornis op haar zestiende. Deze stoornis werd haar bijna fataal en daarover vertelt ze. 

Sarita

Keihard werken voor succes, dat heeft Sarita Lorena altijd gedaan. Dansen, zingen en springen is wat de klok slaat voor haar in de eerste jaren dat ze opgroeit bij haar opa en oma in Brazilië. Op 9-jarige leeftijd komt ze naar Nederland en ze blijft haar droom najagen. De keerzijde van showbizz kent ze ook. Zeker als haar wereld instort en haar grote liefde Siki plotseling overlijdt. 

Maxime

In 2006 komt Maxime voor het eerst op televisie als haar ouders in het programma Ik Vertrek naar Frankrijk vertrekken om een kasteel om te toveren tot iets moois. Tot op de dag van vandaag worden ze gevolgd, maar dan in het programma Chateau Meiland. Hiermee won ze ook met haar familie de Gouden Televizier-Ring.

Bekend zijn heeft ook een andere kant voor haar aangezien iedereen een mening over haar heeft die niet altijd positief is. Maxime en mensen om haar heen vertellen hoe kwetsbaar ze was als puber. Ze neemt de kijker mee naar plekken van 'haar pieken en dalen'.

Deze vier afleveringen zijn de eerste van een 8-delige reeks. Who’s that girl is vanaf 24 september om 21.30 uur te zien bij AVROTROS op NPO 3.

Meer over