Viktor Brand presenteert Schoon Genoeg

Viktor Brand krijgt het druk bij SBS 6: naast Hoeveel Ben Je Waard? en VT Wonen mag hij ook het nieuwe programma Schoon Genoeg presenteren.

In Schoon Genoeg brengt Viktor Brand obsessieve schoonmakers samen met mensen die juist nooit schoonmaken. Het doel is duidelijk: de sloddervos helpt de schoonmaakverslaafde hopelijk van zijn poetsdrang af en de sloddervos krijgt een schoon huis en een frisse start.

Maandagavond

Schoon Genoeg krijgt vanaf april een plekje op de maandagavond van SBS 6. Die avond was een tijd lang de vaste filmavond bij de zender, maar SBS probeert er meer en meer eigen programma's uit. Celblok H bleek een succes en ook Oplichters In Het Buitenland en Onopgeloste Zaken doen het aardig. Nu komt daar dus de nieuwe titel Schoon Genoeg bij.

Hoeveel Ben Je Waard?

Dat Viktor nu die verschillende presentatieklussen krijgt, is nieuw. Jarenlang was hij alleen het gezicht van de vroege editie van Shownieuws, waarmee hij in 2012 stopte. Viktor doet nu al enige tijd primetime-programma's, maar was nog nooit zo veel op tv als dit voorjaar. En met succes. Hoeveel Ben Je Waard? is een publiekstrekker op de woensdagavond, met afgelopen woensdag 842.000 kijkers, waarmee het RTL 4 versloeg. Viktors deelname aan Wie Is De Mol zal hem wat populariteit betreft ook zeker geen windeieren leggen.

Lees ook: Vorige week kondigde SBS een nieuw seizoen VT Wonen met Viktor Brand aan.

Reageren