Het nieuwe seizoen

Viroloog Ab Osterhaus doet mee aan Ranking the stars

10 juli 2020 20:58 | amusement | Door Andrea Peelen

© ANP

Paul van Leeuw heeft in RTL Boulevard onthuld welke kandidaten meedoen aan een nieuw seizoen Ranking the stars. Niemand minder dan viroloog Ab Osterhaus neemt plaats op de tribune vol BN’ers.

De influenzadeskundige was de laatste tijd vaak te zien in talkshows als Op1 om te praten over het coronavirus. Dat hij ervoor kiest om mee te doen aan een 'lachen, gieren, brullen'-show als Ranking the stars, is op z’n zachts gezegd opmerkelijk. 

Ook Marc-Marie Huijbregts, Henk Krol, Gerda Havertong, Patricia Paay en Ryanne van Dorst zijn te zien in het nieuwe seizoen. Voor Havertong, Paay en Van Dorst is dit niet de eerste keer; met name Van Dorst stal vorig seizoen de show met haar platte opmerkingen.

Een begrip 

Ranking the stars is inmiddels een begrip in de Nederlandse televisiewereld. Paul de Leeuw nam de show mee met zijn overstap naar RTL en zorgde met het vorige seizoen voor veel hilariteit. Dit kwam voor een groot deel door de kandidaten: Martien Meiland, Karin Bloemen, John de Wolf, Miljuschka Witzenhausen, Jörgen Raymann, Roy Donders, Viktor Verhulst en Steven Brunswijk. 

Wanneer het nieuwe seizoen van Ranking the stars weer op televisie zal verschijnen, is nog onbekend.

Kijk hier het fragment terug uit RTL Boulevard:

Meer over