Voetbal Inside gaat online door

9 November 2015 10:21 | amusement | Door Televizier

Nog meer zendtijd voor de mannen van Voetbal Inside. Eens per maand maken Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp een zogenaamde derde helft op internet en op hun nieuwe app. 

Direct aansluitend aan de tv-uitzending gaan de heren nog dieper in op actuele voetbalonderwerpen. De derde helft van Voetbal Inside  is online te volgen via www.voetbalinside.nl maar ook via de nieuwe app van Voetbal Inside.

Ongenuanceerd

In de derde helft geeft Wilfred Genee een kijkje achter de schermen. Samen met de mannen gaan ze de interactie aan met de kijker, volgens Genee kunnen voetbalfans alles vragen via de app: „Ja, ook op kritisch inhoudelijke en zelfs ongenuanceerd commentaar zullen we ingaan in de derde helft maar bovenal gaan we dieper in op voetbalinhoudelijk gebied. Vragen die zijn blijven liggen, doorpraten met onze gasten maar dan in een nog lossere setting”. 

Johan Derksen vlogt

In de Voetbal Inside appzijn alle hoogtepunten van Voetbal Inside te zien maar ook wedstrijdbeelden en achtergronden en uitslagen van de Eredivisie, Jupiler League, Champions League en Europa League. Speciaal voor de app maakt Simon Zijlemans videoverslagen uit de voetbalwereld. Ook Johan Derksen waagt zich aan video, hij gaat vloggen. In zijn eerste korte vlog  leert de camera aan maar ook weer uit te zetten.

Dit is zijn eerste vlog: http://www.voetbalinside.nl/#!/video/629/johan-start-vlogavontuur-dat-rode-dingetje 

 

Meer over