Eindelijk!

Vanaf deze datum is Leonie ter Braak te zien met Voor Hetzelfde Geld

2 april 2024 13:12 | amusement | Door Judith Regeling

© ANP EVA PLEVIER
Leonie ter Braak werd een jaar geleden groots aangekondigd als de nieuwe presentatrice van RTL4, maar veel was daar de afgelopen tijd niet van te merken. Dat verandert echter binnenkort, want vanaf mei is ze eindelijk te zien in Voor Hetzelfde Geld.

Ze neemt hiermee officieel het stokje over van Natasja Froger.

Leonie ter Braak

Het is alweer een jaar geleden dat Leonie ter Braak groots werd gepresenteerd als het nieuwe gezicht van RTL4. Hoewel het in eerste instantie een veelbelovende overstap leek, hebben we haar de laatste tijd niet veel kunnen zien. Na haar debuut bij de zender als presentatrice van Blow Up, een geslaagde deelname aan Het Perfecte Plaatje op Reis en vooral een (bij)rol in diverse panels, was ze namelijk vooral afwezig.

Voor Hetzelfde Geld

Die tijden lijken echter (bijna) voorbij, want in mei start Voor Hetzelfde Geld. In dit RTL-programma, voorheen gepresenteerd door Natasja Froger, krijgen deelnemers de kans om te ervaren hoe het is om buiten de stad te wonen. Ze krijgen de keuze uit vier huizen buiten de Randstad en mogen in een daarvan proefwonen. Aan het einde van elke aflevering moeten ze beslissen of ze teruggaan naar de stad of toch hun hart zijn verloren aan de geprobeerde woning.

Voor Hetzelfde Geld is vanaf maandag 20 mei wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL4, waar het de plek van Kopen Zonder Kijken overneemt.

Meer over