#watgaatsinandoen

Voorzichtige Sinan Can zorgt voor hilariteit bij fans Wie is de mol?

3 februari 2019 09:06 | amusement | Door Jef Willemsen

© AVROTROS
Het gedrag van Sinan Can valt kijkers van Wie is de mol? na vijf afleveringen steeds meer op. De documentairemaker is verdacht voorzichtig.

In een interview met NRC vertelt de 41-jarige Sinan dat hij een wat oudere, vermoeide man ziet als hij in de spiegel kijkt: "Ik heb geen goede conditie, wel veel energie. Ik sta met hartstocht in het leven, kijk altijd uit naar de volgende dag."

Sinan is de mol

Daar merken fans van Wie is de mol? echter weinig van. Can blijkt een uitblinker in zichzelf op de vlakte houden en toont tijdens de opdrachten zo min mogelijk initiatief. Zo ook in de vijfde aflevering waarin er abgeseild moest worden. Sinan vreesde dat hij vanwege zijn omvang bekneld zou kunnen raken en besloot vervolgens voor zijn eigen veiligheid niet mee te doen. Deze weinig productieve houding maakt hem volgens sommige kijkers de mol van het seizoen.

Trending topic

Anderen maken er juist een sport van bij te houden hoe weinig Sinan uitspookt in een aflevering. Tijdens de uitzending was op Twitter de hashtag #watgaatsinandoen al snel trending en dat leverde hilarische grappen op. Een bloemlezing.

Meer over